Gravidmassage

Massage for dig, der er gravid
  • Under graviditeten skal kroppen bære mere.
  • Musklerne begynder måske at spænde op og give ømhed over lænden eller i benene.
  • Og de hormonelle- og kropslige forandringer kan være udfordrende.

Derfor fortjener hun i denne tid, at få rigtig dejlig, dyb og nænsom massage, for at løsne, lindre og føle fornyet energi!

Hos Søllerød Massage har vi særlig uddannelse og stor erfaring i gravidmassage (samt i øvrigt også i fødselsforberedelse).

Det kræver tillid til behandleren at lægge sin gravide krop på briksen og få den arbejdet godt igennem – det er vigtigt at behandleren er kompetent og erfaren, for ikke at gøre skade, men kun få den gode, dejlige, dybdevirkende effekt.

Vi har en speciel topmadras, gør det muligt at ligge på maven på briksen under en gravidbehandling, selv når man er højgravid ! Derfor kan vi komme godt ind i de spændte lændemuskler.

Vi anbefaler varmt gravide, at unde sig selv et forløb med gravidmassage – i denne både dejlige og anstrengende tid.

Massagen kan også være gavnlig for fødslen: På samme måde som sportsfolk gerne bruger massage før en stor præstation, for at øge musklernes ydeevne, når de har brug for den fulde kapacitet, så giver gravidmassage også øget styrke og god form til muskulaturen, så den er klar til den store dag!

(Vi anbefaler ikke gravide, som ikke har fået massage før, at få en ordentlig omgang lige inden termin – de første par massager kan give lidt ”træningsømhed” efterfølgende, ligesom efter motion, og selvom det ikke er skadeligt, så er det ikke så rart at være øm, når man skal føde).