Massage for par

En rar oplevelse sammen

Oplev vores parmassage

Har du lyst til at invitere din kæreste/ægtefælle, eller ven med til noget særlig dejligt?

Det kan være I har noget at fejre?
Eller bare trænger til rigtig at hygge jer og give jeres parforhold ekstra opmærksomhed?

Inden massagen er der fodbad, sundt guf og noget at drikke efter eget valg. Medbring evt. selv champagne, for at gøre det ekstra festligt. (Vi må desværre ikke selv servere alkohol for jer…).

Massagen foregår på to brikse, med to massører i samme rum. I får hver især en velvære-massage, eller noget mere behandlende massage, hvis I ønsker det.

Vi bruger varme lavasten, oliemassage, og I kan, hvis I har lyst, også få lejlighed til begge at prøve 4-hånds massage, som er en specielt dejlig oplevelse.

Beregn ca. halvanden times ren forkælelse – måske lidt mere – heraf er massagetiden ca. 60 min.

 

  • Pris pr. person: 800 kr. (weekend/ferie +100/pers)

Et ægtepar, der havde en dejlig oplevelse

Vi giver vores varmeste anbefaling til ”massage for par” hos Stine og Thomas.

Vi besøgte dem i forbindelse med en børne-fri lørdag, hvor vi trængte til at være os selv og samtidig blive forkælet. Med meget kort varsel fik vi tid til halvanden times nydelse. Vi blev budt inden for til fodbad suppleret med the, frugt og chokolade. Derefter fik vi massage fra top til tå, som bl.a. også bød på 4-håndsmassage og massage med varme lavasten. Vi havde selv stor indflydelse på hvor og hvordan vi ville masseres, så hvis vi havde muskelspændinger et specielt sted tog de højde for dette og fik det løsnet.

Det var dog ikke kun massagen der var i top, både Stine og Thomas var meget gæstfrie og behagelige at være hos. Så derfor kan vi kun give vores varmeste anbefalinger til at prøve massage for par hos Stine og Thomas – vi kommer i hvert fald selv tilbage næste gang vi har børnefri weekend.

Lasse & Bettina Jensen