Ansvarsfraskrivelse / disclaimer

Nedenstående nævner vi blot for en sikkerheds skyld, da det ikke er udtryk for at vi tidligere har haft problemer:

Vi gør opmærksom på at massagen foregår på eget ansvar. Ønskes meget dyb massage, foregår dette ligeledes altid på eget ansvar. Er behandlingen for hård – eller for blød, er det kundens ansvar at meddele dette, så dybden straks kan blive justeret. Det er altid kundens ansvar at gøre opmærksom på særlige kropslige omstændigheder, så der ikke gives behandling på områder, som ikke bør have massage, eller hvor massage ikke vil være den optimale behandling. Vi videresender gerne til andre behandlingsformer, hvis det ikke er vores behandling der er den optimale løsning, ved særlige problemstillinger.

Selvom de resultater som er beskrevet, eller citeret, på hjemmesiden, er opnået af et bredt udsnit af vores tilfredse kunder, så kan vi aldrig garantere tilsvarende resultater for alle, selvom gode resultater er almindelige hos os! Kroppe og symptomer er forskellige, og det er individuelt fra person til person hvordan behandlingerne virker. Det er desuden ulovligt at love nogen form for bedring af lægelige sygdomme og lidelser. Vi må heller ikke stille diagnoser: Selvom vi ofte vil være i stand til at komme med kvalificerede bud, er det kun en læge, som må stille en diagnose, og vores vurdering må ikke stå i stedet for dette! Vi samarbejder gerne med egen læge i tilfælde hvor det vil være relevant.

Det er almindeligt at opleve ømhed i muskulaturen efter de første massage behandlinger. Især hvis man ikke er vant til at få massage, og ikke motionerer meget. Det kan sammenlignes med træningsømhed. Det er blot tegn på at musklerne har trængt til at blive gennenarbejdet og at massagen har været effektiv. Efter få behandlinger sker det som regel ikke længere, da musklerne allerede er kommet i bedre form.

I meget sjældne tilfælde kan massage give efterfølgende smerter / irriteret væv. Det vil ofte være i forbindelse med at kunden ikke har meddelt massøren, at massagen var for hård. Derfor er kunden altid selv ansvarlig for at samarbejde med massøren under behandlingen, da det selvsagt kun er kunden som kan mærke sin krop indefra, og er forpligtet til at sige til og fra. Som regel vil smerter, forårsaget af massage, forsvinde af sig selv igen indenfor kort tid. Vi har aldrig oplevet gener efter vores massage, som ikke er forsvundet igen!

Vi tager forbehold for trykfejl og tekniske fejl.