Tidsbestilling og praktisk information

Praktiske oplysninger om behandlingerne
Klinikkens adresse: Svalegabet 12, Søllerød, 2850 Nærum

Tidsbestilling: Tlf.: 4280 4290 – Læg en besked, eller SMS, med: dit navn, telefon nr., evt. bedste træffetid, så ringer vi tilbage, så snart vi kan. Vi tager ikke telefonen når vi behandler – det kommer også dig til gode!

tidsbestilling@sollerod-massage.dk (bemærk: uden ø) – Vi læser ofte, men der kan være travle perioder, hvor der går et par dage før du får svar (prøv så evt. at ringe).

Telefontid: Du kan både ringe og sende sms til vores telefonnummer, også i weekenden. Vi ringer tilbage til dig, hverdage, indenfor tidsrummet ca. 9–18.

(Bemærk at gavekort kan bestilles og betales her på hjemmesiden).

Medbring: Kun dig selv… Du behøver ikke selv medbringe lagen/håndklæde. Vi giver dig også en flaske forfriskende kildevand.

Betaling: I klinikken kan vi modtage kontanter, eller overførsel via MobilePay.

Forudbetaling via Bankkonto: Indbetal beløbet på reg.: 8411 konto: 401 4043 (husk dit navn!), og send os samtidig en mail om hvad der er betalt og fra hvem, så noterer vi i aftalebogen hvilke behandlinger der er betalt.

Afbud: Bliver du forhindret, beder vi dig melde afbud på tlf/sms senest kl. 18 dagen før. Ellers koster det 250 kr, indtil 2 timer før behandlingen. For parbehandlinger samt i weekends og ferier dog senest kl.08.00 samme dag.. Afbud derefter, eller udeblivelse koster fuld behandlingspris.

Forbered dig på en pause i din hverdag. Når du træder ind i Huset for Velvære og Livskvalitet venter dig en stund til og for dig selv.

Tag plads i det hyggelige venteværelse, og brug ventetiden med en bog eller et blad, og lav dig evt. en kop te eller kaffe. Imens du lytter til afdæmpet behagelig musik.