Klienter fortæller

Her kan du læse lidt om hvad vore klienter siger om os

Jeg har gennem flere år været fast kunde hos Søllerød Massage.

Thomas’ behandlinger kombineret med helt konkrete anbefalinger til opmærksomhedspunkter i min hverdag har afhjulpet kroniske muskelgener/smerter, som jeg aldrig hos nogen andre behandlere har kunnet få bugt med.

Louise B.

Holte

Stine masserer, så det går helt ind i sjælen…. Ikke alene går jeg altid afspændt og ør derfra, men også glad, da Stine formår at give en massage, der går meget dybt i kroppen. – Og de dejlige varme lavasten hun anvender, får mig til at føle mig helt fredfyldt. Jeg vil gerne anbefale Stine og hendes fantastiske massage! Jeg ville ikke selv undvære den!
Anette Wilhjelm

har arbejdet i Matas i Nærum i over 30 år, Hillerød

Stine giver den bedste form for massage jeg har fået nogen steder i verden. Jeg har i en årrække gået til massage hos Stine, og er rigtig glad for at hun findes.

Det bedste af det hele er, at jeg har fundet et menneske der forstår min krop, lytter til den og respekterer den!

Sidst men ikke mindst, sætter jeg pris på, at det er muligt enten at få en behandling i stilhed og fordybelse i kroppen eller en behandling med snak om mangt og meget.

Stine startede med at være min underviser på Naturmedicinsk Kursuscenter, da jeg selv læste til Massør i år 2000. Stine var både en super underviser og rigtig god til at formidle massagens “budskab” med indlevelse og entusiasme. Siden har vi i perioder også arbejdet sammen som kollegaer.

Mine varmeste anbefalinger af Stine 🙂

Helle Møller Jensen

Massør og Zoneterapeut, Charlottenlund

Jeg har prøvet mange slags massører, fysioterapeuter og zoneterapeuter, men Stine kan noget som jeg aldrig har mødt før. En evne til at fornemme hvor og hvad der skal til – en unik indføling i kombination med hendes færdigheder, som giver et særlig godt resultat for mig.Som mor til 3 dejlige piger, som vi har fået i løbet af 4 år, har jeg dagligt mange dårlige og uhensigtsmæssige løft som har sat sig i bækken, ryg, mellem skulderblade, skulder og nakke, hvilket Stine mirakuløst har afhjulpet!

Mit fysiske velbefindende har stor sammenhæng med mit mentale overskud! Derfor har det været afgørende, at få regelmæssig hjælp, for at kunne klare et karrierejob og samtidig være en nogenlunde afbalanceret hustru og mor til de tre små.

Værdien af at slippe for smerter i bækkenet, svære spændinger og smerter i skuldre og nakke og manglende overskud, er ubeskrivelig! Hvilket også er derfor jeg har lyst til at skrive denne anbefaling, som jeg mener hvert ord af!

Det er tydeligt at mærke, hvis jeg i perioder ikke prioriteret mine behandlinger. Så har myoser og spændinger hurtigt hobet sig op som resultat af mit krævende job og travle familieliv, men heldigvis har kunnet mærke øjeblikkelig virkning, bogstavelig talt under behandlingen, så snart jeg igen har fået massage og zoneterapi hos Stine.

God fornøjelse med Stines behandling! – Det er hvad enhver bør prioritere i sin travle hverdag og i sit liv, da livet er for kort til unødvendige spændinger og smerter – og til dårlig behandling.

P.S: Det skal også lige siges, at samtidig med at Stines massage så afgjort afhjælper problemområder, er den samtidig utrolig behagelig og afslappende – det er lige til at blive afhængig af 😉

Camilla Rose

Kommunikationschef

Da jeg oplevede en utrolig anspændthed i ryg og nakke, var Thomas utrolig god at få løsnet op ved hjælp af en dybde i massagen, som jeg ikke tidligere har oplevet.

Jeg kunne ligefrem mærke, hvordan musklerne slappede af og løsnede sig. En fremgang, som jeg i forvejen ikke havde turde håbe på, ville kunne mærkes så hurtigt.

Endvidere har Thomas været god til at vejlede mig i, hvordan ændringer i min arbejdsstilling i fremtiden vil kunne være forebyggende.

Jeanette

Birkerød

Stine er simpelthen en fantastisk dygtig massør. Hun kan massere som ingen andre og trænger helt ned til knoglerne. Zoneterapi er hun også enestående til.

Jeg har kendt hende i tre år og får 1,5 times kombineret massage og zoneterapi med tre ugers mellemrum. De to ting giver mig enormt velvære og overskud.

At hun så også er en superdejlig person at snakke med, må man tage med!

Peter

Gentofte


Alle udtalelser er skrevet frivilligt – uden at kunderne har modtaget nogen form for betaling for dem! Vi har ladet det være op til hver enkelt, om man ønskede at fremstå med navn. og nogle har valgt at være anonyme.

Vi gør opmærksom på at selvom de resultater, som er citeret her, er realistiske og gennemsnitlige for vores behandling, kan vi selvfølgelig aldrig love, at alle vil få samme udbytte. Kroppe er forskellige og reagerer derfor forskelligt, og symptomer, som ligner hinanden, kan godt have helt forskellige årsager, som kræver froskellige løsninger. Læs ansvarsfraskrivelse nederst på siden.